Banner 468 x 60px

 

5 Şubat 2011 Cumartesi

Kabak Tatlısı

0 yorum
Kabak tatlısını acayip çoooook severim. Daha önce yayınlamıştım fakat fotoğraf gözüme hiç hoş görünmüyordu... Geçenlerde pişirince aklıma geldi ve tekrar fotoladım:)Taze taze yeniden yayınlayayım dedim:) Bu daha iyi gibi:)))

Buyurun nefisss kabak tatlımıza:)




Kabak tatlısı için,


MALZEMELER:

1 kg Balkabağı

1/2 kg. Tozşeker

1 Çay bardağı su

Ceviz


YAPILIŞI:


Kabağın kabuklarını soyup dilimleyelim.

Geniş bir tencereye kabaklarımızı koyup üzerini örtecek şekilde şekeri ve suyu ilave edelim.

Orta hararetli ateşte kabaklar yumuşayıncaya dek pişirelim.

Pişen kabaklarımızın üzerini cevizle süsleyip servise hazır hale getirelim.



Afiyet Olsun...

0 yorum:

Yorum Gönder