Banner 468 x 60px

 

14 Şubat 2011 Pazartesi

İglo Fish Fingers ve Soslu Patatesler

0 yorum
Bu post çok mutlu bir post:))

Çünküüüü sonunda Emre'ye balık yedirebildim. Daha önce vegetable fingerslarla  sebze çalışmalarıma başlamıştım hatırlarsanız... Onu çok sevdi ve sık sık sipariş verdi bana:)

Bugün de tamam dedim gün balık günüdür... hadi Zeynep ,kandır şu Emre'yi bitsin bugün bu iş dedim:)))

Bu defa bugünki yemeğimizin çooook değişik bir patates kızartması olduğunu, boyu uzattığını ve Ben10 kadar güçlü olabilmeyi istiyorsa bu patatesleri yemesi gerektiğini söyledim...

İçinde ne olduğunu bilmediği için ,şekli de aynı olduğu için hiiiç sorun çıkarmadı afiyetle de yedi inanın. Ne kadar mutlu olduğumu tahmin edersiniz tabi:))) Boyunu, ayaklarını ölçtük hemen:))) Onun boy aynıydı  tabi ama benim burun oldukça uzundu yine Pinokyo misali:))))  Tijenciğimize bizden sonsuz teşekkürler.




İglo Fish Fingers ve Soslu Patatesler 

Malzemeler:

*1 Paket İGLO Fish Fingers
Kızartmak için Ayçiçek yağı


*4 adet iri patates
*2 adet havuç

*1 paket knorr fesleğenli ve kekikli salata sosu
3 yemek kaşığı zeytinyağı
4 yemek kaşığı su

YAPILIŞI:

İGLO fish fingerslarımız ayçiçek yağında altın sarısı rengini alıncaya dek kızartıyoruz.Servis tabağına alıyoruz.

Patatesleri ve havuçları haşlıyoruz.
Bir bardağın içinde salata sosumuzu arkasındaki tarife göre zeytinyağı ve su ile karıştırıp patates ve havuçlarımızın üzerine gezdirip fish fingerslarımızla birlikte servis yapıyoruz.

Afiyet , Bal Olsun.





Kandilimiz Mübarek , Sevgiler Günümüz Kutlu Olsun.

Sevgi Dolu Öpücükler

0 yorum:

Yorum Gönder