ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ
MALZEMELER:
2 Adet orta boy kereviz
1 Adet patates
1 Adet havuç
2 yemek kaşığı bezelye
5 kaşık zeytinyağı
1 Adet limon suyu
3 Adet kesme şeker
Tuz
su
YAPILIŞI:
Kerevizleri, havucu, patatesi soyup, küp küp doğrayalım.
Zeytinyağında önce patatesleri hafifçe 1-2 dakika soteleyip, havucu ve kerevizi de ilave edip karıştıralım. Bezelyeyi, limon suyunu,tuzu,şekeri ve sıcak suyu ilave edip pişmeye bırakalım.Piştikten sonra servis tabağına alıp, maydanozla süsleyip soğuk servis yapalım.
Afiyet, Bal Olsun
MALZEMELER:
2 Adet orta boy kereviz
1 Adet patates
1 Adet havuç
2 yemek kaşığı bezelye
5 kaşık zeytinyağı
1 Adet limon suyu
3 Adet kesme şeker
Tuz
su
YAPILIŞI:
Kerevizleri, havucu, patatesi soyup, küp küp doğrayalım.
Zeytinyağında önce patatesleri hafifçe 1-2 dakika soteleyip, havucu ve kerevizi de ilave edip karıştıralım. Bezelyeyi, limon suyunu,tuzu,şekeri ve sıcak suyu ilave edip pişmeye bırakalım.Piştikten sonra servis tabağına alıp, maydanozla süsleyip soğuk servis yapalım.
Afiyet, Bal Olsun
0 yorum:
Yorum Gönder