Banner 468 x 60px

 

29 Ocak 2008 Salı

ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ

0 yorum

ZEYTİNYAĞLI KEREVİZ

MALZEMELER:

2 Adet orta boy kereviz

1 Adet patates

1 Adet havuç

2 yemek kaşığı bezelye

5 kaşık zeytinyağı

1 Adet limon suyu

3 Adet kesme şeker

Tuz

su



YAPILIŞI:

Kerevizleri, havucu, patatesi soyup, küp küp doğrayalım.

Zeytinyağında önce patatesleri hafifçe 1-2 dakika soteleyip, havucu ve kerevizi de ilave edip karıştıralım. Bezelyeyi, limon suyunu,tuzu,şekeri ve sıcak suyu ilave edip pişmeye bırakalım.Piştikten sonra servis tabağına alıp, maydanozla süsleyip soğuk servis yapalım.

Afiyet, Bal Olsun

0 yorum:

Yorum Gönder