MALZEMELER:
2 ADET YUMURTA
1 SU BARDAĞI TOZŞEKER
1 PAKET VANİLYA
1 PAKET KABARTMA TOZU
1 ÇAY KAŞIĞI TARÇIN
1 ÇAY BARDAĞI CEVİZ
1,5 ÇAY BARDAĞI AYÇİÇEK YAĞI
3 ADET İRİ KIRMIZI ELMA
2 SU BARDAĞI UN
SÜSLEMEK İÇİN PUDRA ŞEKERİ
YAPILIŞI:
UMURTAYI VE ŞEKERİ İYİCE ÇIRPALIM.
SIVIYAĞI DA İLAVE EDİP TEKRAR ÇIRPALIM.KABARTMA TOZUNU,VANİYAYI,TARÇINI VE CEVİZİ DE İLAVE EDİP TEKRAR KARIŞTIRALIM.
ELMALARIN KABUKLARINI SOYUP RENDELEYELİM VE KARIŞIMA DÖKELİM.
UNU DA İLAVE EDİP GÜZELCE KARIŞTIRALIM.
ÖNCEDEN ISITILMIŞ 160 DERECE FIRINDA PİŞİRELİM.
AFİYET BAL OLSUN.
0 yorum:
Yorum Gönder