14 Mayıs 2013 Salı
ton balıklı salata
Balık konservesi açıldıktan sonra, çoğu insan konserve içerisindeki yağı süzer. Oysaki, konserve içerisine her ne kadar bitkisel yağ konulmuş olsa bile;süzülen yağ içerisinde balığın suyu ve yağıda çöpe gider. Aynı zamanda konserve balık etinin bir ölçüde lezzetide atılmış olur. Doğru olan, konserve tüketiminde balık etini süzmeden kullanmak gerekir. Sultan, her daim balık konservesini olduğu gibi kullanır. Hadi bakalım kolay gelsin.
Neler Lazım
ton balık konservesi
domates
taze soğan
kıvırcık salata
maydanoz
zeytinyağı
limon
tuz
Yapılması
domates, soğan, kıvırcık ve maydanoz doğranacak
ve bir kap içerisine alınacak
üzerine tuz ilave edilecek karıştırılacak
salata servis tabağına alınacak
üzerine balık eti konulacak
zeytinyağı, limon suyu ilave edilecek
ve afiyetle yenilecek
Tarif bizden yapması sizden, hadi kolay gelsin.
Sultan
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder